Dropbox Hesap Silme

0 329

Doğrudan cihazınızda gerçek zamanlı güncellemeleri alın, şimdi abone olun.

Popüler çevrimiçi hizmetlerdeki kullanıcı hesaplarını kapatmaya ilişkin eğitim serimiz devam ediyor ve bugün Dropbox ile ilgileniyoruz. Hızlı bir arka plan bilgisi olarak, Dropbox ücretsiz (Basic) ve ücretli (Pro ve Business) hesaplar sunan bir bulut depolama hizmetidir. Dosyalarınızı başka bir yere taşımaya karar verdiyseniz ve ileride Dropbox’ı kullanmayacağınızı düşünüyorsanız, hesabınızı silmek iyi bir fikir olabilir. Bu eğitimde, hesap silinmeden önce dosyaları bir bilgisayara indirmek de dahil olmak üzere Dropbox hesabınızı kalıcı olarak kapatmak için atmanız gereken adımları vurgulayacağız.

Dropbox Aboneliği Nasıl İptal Edilir?

Adım 1: Aboneliğinizi iptal etmek istediğiniz Dropbox hesabıyla Dropbox web sitesinde oturum açın ve sürüm düşürme sayfasını ziyaret edin.

Adım 2: Sürüm Düşürme seçeneğini seçin ve ekrandaki talimatları izleyin.

Ücretli bir Pro hesabının sürümünü düşürdüğünüzde, Pro yükseltmesi tarafından verilen Dropbox kotası sona ermeden önce mevcut aboneliğinizde kalan süreyi tamamlarsınız. Bir Pro aboneliğini süresi dolmadan önce iptal ettikten sonra paranızı geri alamazsınız, ancak Dropbox’ın yasal olarak erken iptal durumunda para iadesi yapması gereken bir bölgede yaşıyorsanız, bu durumda para iadesi almak için Dropbox ile iletişime geçebilirsiniz.

Daha fazla mesaj

Instagram Altyazı Özelliği Nedir?

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !   Bonus Veren Siteler
Dropbox Hesabı Nasıl Silinir
Dropbox Hesabı Nasıl Silinir

Dropbox Hesabı Nasıl Silinir?

Pro aboneliğinizi ücretsiz bir Temel hesaba düşürdükten sonra, iptal işlemini tamamlamak için aşağıda belirtildiği gibi bir hesap silme aracı kullanacaksınız.

Adım 1: Mac veya PC’nizde Dropbox’ın hesap silme aracını ziyaret edin.

Adım 2: Dropbox hesabınızı gerçekten silmek isteyip istemediğinizi soran bir mesaj görünür. Dropbox şifrenizi yazın, isteğe bağlı olarak Dropbox’a neden ayrıldığınızı söyleyin ve ardından hesap silme işlemine devam etmek için Hesabımı sil seçeneğine tıklayın.

Hesabınız ve dosya verileriniz kalıcı olarak silinmeden önce Dropbox sunucularında yaşamaya devam edecektir, bu da 60 güne kadar sürebilir.

Dropbox Hesabını Kapattığınızda Ne Olur?

Hesabınızı sildiğinizde bilgisayarınızdaki Dropbox klasöründe önceden senkronize edilmiş dosyalara dokunulmaz, ancak Dropbox’ınıza yeni dosya ekleyemez veya Dropbox’tan kaldırılan dosyaları geri yükleyemezsiniz. Başkalarıyla paylaştığınız klasörlerdeki dosyalar da hesabınızı kapattıktan sonra kaldırılmayacaktır. Hesabınızı kapatmak, Dropbox ile bağlantılı tüm bilgisayarların veya mobil cihazların senkronizasyonunu durduracaktır. Ayrıca, Dropbox web sitesinden hesabınıza erişemeyecek ve paylaşılan klasörlerdeki dosyaları düzenlemenize izin verilmeyecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR !   Adana'da Deniz Var Mı?
Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Bu web sitesi deneyiminizi geliştirmek için çerezleri kullanır. Bununla iyi olduğunuzu varsayacağız, ancak isterseniz vazgeçebilirsiniz. Kabul etmek Mesajları Oku